Köszöntöm honlapunkon!

A Haus Color Mix-ker Kft 2008-ban, két helyi vállalkozó alapította meg mint építő-, festőmesteri szakbolt. Kezdetben saját munkáinkhoz felhasznált anyagok készletezésével, valamint Szeghalmon a Tildy utcán festékek és egyéb építőipari termékek forgalmazásával foglalkoztunk.

A folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően üzletünk hamar túltelítetté vált, így 2016-ban átköltözetettük jelen helyére, a 47.sz főútvonal mellé, ahol könnyen megközelíthető, illetve kiváló parkolási lehetőség biztosított.
Az általunk forgalmazott termékek, termékféleségek miatt jelenlegi kínálatunkban szinte minden építőiparral, festéssel és felújítással kapcsolatos szerszám, kellékanyag, alapanyag megtalálható. Termékeinket igyekszünk minden évben az aktuális trendnek megfelelően bővíteni, ebben igen komoly iránymutatást kapunk beszállítóinktól, Új Ház Centrum partnerek vagyunk. Komoly előny, hogy cégünk egy évtizede foglalkozik festék-és építő ipari termékek kereskedelmével a régiónkban, és kelet Magyarországon.

Szakmai múltunknak köszönhetően a magyarországi piacvezető gyártók márkakereskedői lettünk. Szakembereink hozzáértésével segítünk, hogy építkezéshez vagy lakásfelújításhoz a legjobb termékeink közül tudjanak a vásárlóink választani!

Okok, amiért minket választanak:
– Egyedülálló választék, raktár és árukészlet.
– Szaktanácsadás.
– Rövid rendelési és szállítási határidők.
– Személyre szabott árajánlatot készítünk, akár kivitelezéssel együtt!L